Pyetjet më të shpeshta

1. Kur arrin porosia?

Ne ju rekomandojmë që të përfundoni procesin e regjistrimit në mënyrë qe ta keni me te lehte ne blerjet vijuese.

Poashtu kemi krijuar nje video te shkurte ku mund te bazoheni ne procesin e blerjes te nje produkti kliko ne link.

2. Kur arrin porosia?

Porosia zakonisht ka te drejte te zgjas  prej 24-72ore.

Porosine e sjell korrieri ne adresen qe ju keni shenuar ne porosi. Dhe do t’iu kontaktoj ne numrin e dhene gjate porosise se realizuar nga ju.

3. A mund ta kthej produktin I cili nuk më është përshktatur?

Patjeter, ju mundeni te ktheni produktin tuaj maksimumi ne afat Brenda 7 dite pas blerjes. Ne momentin e kthimit te produktit ju keni te drejte te nderroni artikullin natyrisht te pa demtuar.

Të hollat nuk kthehen pas dorëzimit të porosisë, mund të bëhet ndërrimi i artikullit në vlerë te artikullit të kthyer ose edhe në vlerë më të madhe.

Produktet nga kategoria e të brendshmeve nuk mund të ndërrohen me artikuj te tjere.

  • Cilat janë opsionet e pagesës?

Ju mund të paguani për porositë në internet vetëm me para në dorë ose me kartë krediti direkt në faqe.

  • A mund të paguaj me këste përmes faqes së internetit të N Sport?

Mundeni nëse keni një kartë TEB StarCard që ju ofron mundësinë e pagesës me këste.

  • A ka një tarifë transporti?

Dorëzimi është falas për të gjitha porositë ne koleksioni e ri.

Ndersa per artikujt qe jane ne zbritje transporti kushton 2 euro per regjionin e Kosoves.

Ndersa per artikujt qe jane ne zbritje transporti kushton 5 euro per regjionin e Shqiperise.

Ndersa per artikujt qe jane ne zbritje transporti kushton 5 euro per regjionin e Maqedonise. Me rastin e kthimit të një artikulli, blerësi përballon koston e postës në të dy drejtimet,pavaresisht nese artikulli është koleksion I ri.