Rreth Nesh

Kompania N Sport është një nga distributorët kryesorë të markave më të njohura sportive dhe të modës. Ne jemi të fokusuar në plotësimin e nevojave të klientëve dhe mundësojmë që individualiteti i çdo individi të shfaqet përmes stilit personal, sepse është reflektim i personalitetit dhe stilit të jetesës. Për këtë arsye, N Sport i reziston konvencionalitetit dhe tërheq vëmendjen për diversitetin dhe veçantinë e çdo personi.